Janet Douglas - Praktijkeigenaar

Janet Douglas - Praktijkeigenaar & Fysiotherapeut

Samen met haar zus Thirza runt ze Douglas Fysiotherapie. Janet werkt namens de praktijk in de gevangenis als fysiotherapeut.

Praktijkeigenaar & Fysiotherapeut
BIG: 59043273504

Over Janet

Is sinds 1997 eigenaar van Douglas Fysiotherapie * werkt als fysiotherapeut in de gevangenis * fietst regelmatig op haar mountainbike of gaat wandelen * doet graag leuke dingen met haar familie

Ik wist meteen dat ik in de voetsporen van mijn ouders wilde treden

We zijn als kind opgegroeid in de praktijk en gingen ook mee naar patiënten. Wanneer mijn vader in 1997 naar Curaçao vertrekt om daar te gaan werken, ben ik samen met mijn moeder verdergegaan. Mijn zus Thirza is er in 2004 bijgekomen en nu runnen we de praktijk samen.

Het is erg leuk om samen te werken. We hebben gekozen om te doen waar je goed in bent en hebben een strakke taakverdeling. Ik houd me bezig met kwaliteitsmanagement, personeelszaken en financiën. Wat ik belangrijk vind? Dat mensen zich welkom en thuis voelen in onze praktijk. We willen graag het familiaire gevoel behouden.

Eigenlijk heb ik 2 werkplekken

Naast mijn rol als praktijkhouder werk ik een aantal dagen in de week als fysiotherapeut in de gevangenis, ik heb dus eigenlijk twee werkplekken. Het is een super leuke combinatie om op deze manier te werken. Ik heb collega`s op de praktijk maar ook veel collega`s in de inrichting en dat is lekker veelzijdig!

Hoofdlocatie

Klompenmaker 156
2401 PR  Alphen aan den Rijn

0172 42 05 03
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nevenlocatie

Vivaldihof 6
2402 VG Alphen aan den Rijn