Skip to main content

Over ons

Douglas Fysiotherapie: een echt familiebedrijf

In 1972 startten Percy en Hetty Douglas een fysiotherapiepraktijk aan huis, in Alphen aan den Rijn. Wanneer Percy in 1997 naar Curaçao vertrekt om daar te gaan werken, neemt Janet samen met haar moeder het roer over. Thirza is er in 2004 bijgekomen en sinds 2009 zijn ze samen trotse eigenaar van Douglas Fysiotherapie.

Sinds de zussen de praktijk hebben overgenomen is het aantal fysiotherapeuten flink gegroeid. Het team bestaat inmiddels uit 10 fysiotherapeuten, 1 praktijkmanager en 2 receptionistes. In onze praktijk hebben we diverse specialisaties ondergebracht. Naast fysiotherapie bieden we ook beweegprogramma’s aan voor COVID, diabetes, hart- en longpatiënten.  

Onze praktijk gaat graag een stapje verder

Wij vinden het belangrijk om het familiaire gevoel in onze praktijk te behouden en willen dat mensen zich welkom voelen in onze praktijk. Patiënten waarderen de praktijk om haar persoonlijke zorg en de betrokken fysiotherapeuten. Verder zijn we als praktijk continu in beweging en gaan graag een stapje verder in het leveren van kwaliteit. Onze therapeuten scholen zich regelmatig bij zodat we een breed zorgaanbod kunnen aanbieden. Samen met huisartsen, diëtisten, thuiszorgorganisaties en andere paramedici pakken we regelmatig nieuwe projecten op. Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten, ook worden diverse beweegprogramma’s bij ons vergoed uit uw aanvullende zorgverzekering.