Skip to main content

Fysiotherapie

Team fysiotherapie Douglas

Douglas Fysiotherapie: helpt u weer op de been

Snel even een boodschap halen, een stukje fietsen, lopen of bukken. Dit zijn alledaagse dingen waar we niet vaak bij stilstaan, tot het moment dat u last krijgt van pijn in uw rug, benen, een zeurende knie of andere (lichamelijke) klachten. De fysiotherapeuten bij Douglas Fysiotherapie helpen u weer op de been.

Ook na een operatie kan een fysiotherapeut een belangrijke rol spelen. Bijvoorbeeld bij revalidatie na een knie of heupprothese, voorste kruisband reconstructie, schouderoperatie, bypassoperatie etc. Revalidaties bij Douglas Fysiotherapie vinden plaats op onze praktijk gevestigd in Wooncentrum Noorderbrink.

Een behandeling die bij u past

In onze praktijk hebben we meerdere specialisaties in huis en werken nauw samen met huisartsen, ziekenhuizen en andere zorgverleners. We zoeken samen met de patiënt naar de oorzaken die invloed hebben op de klachten en kijken hoe we het beste kunnen helpen. Dit kan zowel op lichamelijk als geestelijk gebied zijn. Op basis van het eerste vraaggesprek, onderzoek en aanvullende vragenlijsten stelt de fysiotherapeut een behandelplan vast om van de klachten af te komen. Afhankelijk van hoe mobiel u bent, gaat u naar onze praktijk of komt de fysiotherapeut aan huis of naar de zorginstelling.

Bekijk ons behandelaanbod:

Onze fysiotherapeuten zijn o.a. gespecialiseerd in de behandeling van rugklachten, schouderklachten, psychosomatiek, etalagebenen, duizeligheid en lymfoedeem.