Skip to main content

Ons team

Maak kennis met het team van Douglas Fysiotherapie

Het team van Douglas Fysiotherapie in Alphen a/d Rijn bestaat uit 10 fysiotherapeuten, 1 praktijkmanager en 2 receptionistes. In onze praktijk hebben we diverse specialisaties ondergebracht. Samen werken wij aan uw herstel!

Janet Douglas - Praktijkeigenaar - Fysiotherapeut

Samen met haar zus Thirza runt ze Douglas Fysiotherapie. Janet werkt namens de praktijk in de gevangenis als fysiotherapeut.

Thirza Douglas – Praktijkeigenaar - Psychosomatisch fysiotherapeut

Samen met haar zus Janet, runt ze met veel energie Douglas Fysiotherapie. Ook staat ze zelf als psychosomatisch fysiotherapeut regelmatig op de werkvloer.

Ruth Buijs-Blog - Receptioniste

Wanneer u belt om een afspraak te maken is het goed mogelijk dat u Ruth aan de lijn krijgt. Ruth werkt al sinds 2006 bij ons en is daarom een bekend gezicht in onze praktijk.

Corné Hekkema - Fysiotherapeut

Corné is een bekend gezicht bij Douglas Fysiotherapie en werkt hier sinds 1996. De laatste 10 jaar gaat de meeste tijd naar patiënten met schoudergordel- en nekklachten. Daarnaast zijn COPD, knie en heupklachten het werkgebied.

Piet van Egmond - Professional Master Manuele Therapie PM

Piet werkt sinds 2002 bij ons. Hij zegt zelf dat hij als master manueel therapeut wat extra kennis en gereedschap ten opzichte van zijn collega’s in zijn koffertje heeft om patiënten met o.a. lage rugklachten en nekklachten verder te helpen, en heeft zich daarnaast de laatste jaren gespecialiseerd in duizeligheidsklachten en vestibulaire revalidatie.

Bjorn van der Voort - Fysiotherapeut

Bjorn werkt sinds 2002 bij Douglas Fysiotherapie. Hij helpt mensen met etalagebenen of hart-en vaatproblemen weer vertrouwen te krijgen in hun lichaam.

Ramona Lek - Oedeemfysiotherapeut

Ramona werkt sinds 2008 bij Douglas Fysiotherapie en heeft zich gespecialiseerd tot oedeemfysiotherapeut. Naast de individuele behandelingen begeleidt zij cliënten die trainen in onze sportgroepen. Ook begeleidt ze patiënten na een breuk of plaatsing van heup- of knieprothese.

Martine van der Lijn-Helder - Psychosomatisch fysiotherapeut i.o

Martine werkt sinds 2015 bij ons. Met haar positieve mindset hoopt ze haar patiënten verder te helpen. Martine is zich aan het specialiseren als master psychosomatisch fysiotherapeut.

Brenda - Praktijkmanager

Als praktijkmanager is zij het aanspreekpunt van de praktijk. Haar doel? Zorgen dat de patiënt de beste zorg ontvangt doordat fysiotherapeuten optimaal kunnen functioneren.

Mien Nieuwenhuizen - Receptioniste

Mien werkt bij de praktijk vanaf begin 2023.  Staat altijd "aan" en doet dat met veel plezier. Komt het liefst op de fiets naar de praktijk. In haar vrije tijd is ze actief en beleeft  ze graag nieuwe avonturen.