Ons team

Maak kennis met het team van Douglas Fysiotherapie

Het team van Douglas Fysiotherapie in Alphen a/d Rijn bestaat uit 10 fysiotherapeuten en 2 receptionistes. In onze praktijk hebben we diverse specialisaties ondergebracht. Samen werken wij aan uw herstel!

Janet Douglas - Praktijkeigenaar & Fysiotherapeut

Janet Douglas - Praktijkeigenaar

Samen met haar zus Thirza runt ze Douglas Fysiotherapie. Janet werkt namens de praktijk in de gevangenis als fysiotherapeut.

Thirza Douglas – Praktijkeigenaar

Thirza Douglas – Praktijkeigenaar

Samen met haar zus Janet, runt ze met veel energie Douglas Fysiotherapie. Ook staat ze zelf als psychosomatisch fysiotherapeut regelmatig op de werkvloer.

Ruth Buijs-Blog - Receptioniste

Ruth Buijs-Blog - Receptioniste

Wanneer u belt om een afspraak te maken is het goed mogelijk dat u Ruth aan de lijn krijgt. Ruth werkt al sinds 2006 bij ons en is daarom een bekend gezicht in onze praktijk.

Corné Hekkema - Fysiotherapeut

Corné Hekkema - Fysiotherapeut

Corné is een bekend gezicht bij Douglas Fysiotherapie en werkt hier sinds 1996. De laatste 10 jaar gaat de meeste tijd naar patiënten met schoudergordel- en nekklachten. Daarnaast zijn COPD, knie en heupklachten het werkgebied.

Piet van Egmond - Fysiotherapeut

Piet van Egmond - Professional Master Manuele Therapie PM

Piet werkt sinds 2002 bij ons. Hij zegt zelf dat hij als (master) manueel therapeut wat extra kennis en gereedschap ten opzichte van zijn collega’s in zijn koffertje heeft om patiënten met o.a. lage rugklachten en nekklachten verder te helpen, en heeft zich daarnaast de laatste jaren gespecialiseerd in duizeligheidsklachten en vestibulaire revalidatie.

Jessica van Oyen - Fysiotherapeut

Jessica van Oyen - Bekkenfysiotherapeut

Jessica werkt sinds 2002 bij ons en heeft in 2007 haar specialisme bekkenfysiotherapie behaald. Zij helpt mensen met klachten aan het bekken en de bekkenbodem.

Bjorn van der Voort - Fysiotherapeut

Bjorn van der Voort - Fysiotherapeut

Bjorn werkt sinds 2002 bij Douglas Fysiotherapie. Hij helpt mensen met etalagebenen of hart-en vaatproblemen weer vertrouwen te krijgen in hun lichaam.

Ramona Lek - Oedeemfysiotherapeut

Ramona Lek - Oedeemfysiotherapeut

Ramona werkt nu alweer 12 jaar bij Douglas Fysiotherapie en heeft zich gespecialiseerd tot oedeemfysiotherapeut. Naast de individuele behandelingen begeleidt zij cliënten die trainen in onze sportgroepen. Ook begeleidt ze patiënten na een breuk of plaatsing van heup- of knieprothese.

Martine van der Lijn-Helder - Fysiotherapeut

Martine van der Lijn-Helder - Neurorevalidatie

Martine werkt sinds 2015 bij ons. Zij begeleidt onder andere mensen met hersenletsel. Met haar positieve mindset hoopt ze haar patiënten verder te helpen.

Roy Christiaans - Manueel therapeut

Roy is sinds 2013 fysiotherapeut en werkt vanaf 2017 bij Douglas Fysiotherapie. In 2020 heeft hij zich gespecialiseerd tot manueel therapeut. Ook is hij gespecialiseerd in hoofdpijn en duizeligheidsklachten.

Ellen Fles - Receptioniste

Brenda - Praktijkmanager

Als praktijkmanager is zij het aanspreekpunt van de praktijk. Haar doel? Zorgen dat de patiënt de beste zorg ontvangt doordat fysiotherapeuten optimaal kunnen functioneren.

Hoofdlocatie

Klompenmaker 156
2401 PR  Alphen aan den Rijn

0172 42 05 03
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.