Roy Christiaans - Manueel therapeut

Roy Christiaans - (Master) manueel therapeut

Roy is sinds 2013 fysiotherapeut en werkt vanaf 2017 bij Douglas Fysiotherapie. In 2020 heeft hij zich gespecialiseerd tot manueel therapeut. Ook is hij gespecialiseerd in hoofdpijn en duizeligheidsklachten.

 Algemeen fysiotherapeut
(Master) manueel therapeut
BIG: 99917226804

Ik ben gespecialiseerd in
● Manuele therapie
● Lage rugklachten
● Nekklachten
● Hoofdpijn
● Duizeligheidsklachten

Over Roy

Werkt bij Douglas Fysiotherapie sinds 2018 * stelt veiligheid voorop * fitnesst graag * is trotse vader * beoefent de Japanse verdedigingssport aikido

Als patiënt binnengekomen en nu trotse fysiotherapeut

Vroeger ben ik als patiënt binnengekomen bij Percy Douglas en bij de Alphense Boys hebben we ook nog samengewerkt als medische staf. Het is erg leuk dat ik sinds 2018 zelf bij Douglas Fysiotherapie werk. We hebben hier een erg hecht team met leuke collega’s. Ook werk ik nauw samen met Piet, onze andere manueel therapeut.

Fysiotherapie en manuele therapie versterken elkaar

In mijn werk als fysiotherapeut merkte ik dat ik soms niet helemaal zeker was in mijn handelingen op het gebied van nek- en rugklachten. Uiteindelijk heb ik mijzelf in 2020 gespecialiseerd in manuele therapie zodat ik een stukje verdieping heb op het functioneren van de gewrichten. Naast de patiënten voor manuele therapie behandel ik ook nog patiënten met andere lichaamsgerichte klachten. Deze afwisseling maakt mijn werk erg leuk. Ik zie manuele therapie als een mooie aanvulling op ‘gewone’ fysiotherapie, het versterkt elkaar.

Alles draait om de veiligheid van de patiënt

Als manueel therapeut zie je op korte termijn veel progressie, dat is mooi om te zien. krijg veel voldoening in mijn werk als fysiotherapeut wanneer je de vooruitgang ziet, patiënten die binnenkomen met klachten en zonder klachten de deur weer uitgaan. Mijn patiënten vinden het fijn dat ik geduldig ben en goed uitleg wat er aan de hand is. Ik neem echt de tijd voor ze.

Ik ben aanwezig op

Dinsdag: 14:00 – 18:00 (Vivaldihof)
Donderdag: 07:30 – 12:00 (Wooncentrum Noorderbrink) / 13:00 – 18:00 (Vivaldihof)

NVvManueleTherapie

Hoofdlocatie

Klompenmaker 156
2401 PR  Alphen aan den Rijn

0172 42 05 03
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nevenlocatie

Vivaldihof 6
2402 VG Alphen aan den Rijn