Jessica van Oyen - Bekkenfysiotherapeut

Jessica van Oyen - Fysiotherapeut

Jessica werkt sinds 2002 bij ons en heeft in 2007 haar specialisme bekkenfysiotherapie behaald. Zij helpt mensen met klachten aan het bekken en de bekkenbodem.

Algemeen fysiotherapeut
Bekkenfysiotherapeut
BIG: 29048822804

Over Jessica

Werkt bij Douglas Fysiotherapie sinds 2002 * tennist graag * is moeder van 2 kinderen * heeft in 2007 haar specialisatie voor bekkenfysiotherapie behaald

Ik help mensen met klachten aan het bekken en de bekkenbodem

Bekkenfysiotherapie houdt in dat ik mensen help met klachten aan het bekken en de bekkenbodem. Dus plasklachten,zoals verlies van urine als je moet plassen, bij hoesten/niezen of kracht zetten. Maar ookklachten als een drukkend gevoel zowel vaginaal als anaal, problemen met het vrijen, problemen met de ontlasting en pijnklachten tijdens de zwangerschap.

Waarom heb ik gekozen voor deze specialisatie?

De klachten die mensen ervaren waarvoor ze naar een bekkenfysiotherapeut komen, hebben veel impact op hun sociale leven. Je gaat de deur bijvoorbeeld minder snel uit als je plas en/of ontlasting verliest of je hebt bijvoorbeeld een fijne relatie waarbij het vrijen klachten geeft. Dit heeft veel impact op je leven in het algemeen. Als je dan mensen kan helpen en ze uit hun sociale isolement kan halen geeft dat mij veel voldoening.

Mijn affiniteit ligt in de verzakkingsklachten, zwangerschap gerelateerde bekkenpijnklachten en in de urge (aandrang) klachten bij mannen en vrouwen.

Tip van Jessica

Blijven bewegen met zowel je gehele lichaam als met je bekkenbodem en doe vooral de activiteiten die je leuk vindt, anders houd je het niet vol.

Ik ben aanwezig op

Maandag: 08:00 – 17:30 (locatie Wooncentrum Noorderbrink)
Dinsdag: 08:00 – 17:30 (locatie Wooncentrum Noorderbrink)
Donderdag: 08:00 – 17:30 (locatie Wooncentrum Noorderbrink)

NVvBekken

Hoofdlocatie

Klompenmaker 156
2401 PR  Alphen aan den Rijn

0172 42 05 03
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nevenlocatie

Vivaldihof 6
2402 VG Alphen aan den Rijn