Ellen Fles - Receptioniste

Ellen Fles - Receptioniste

Als receptioniste is zij samen met Ruth het gezicht van Douglas Fysiotherapie. Haar doel? Mensen een vertrouwd en welkom gevoel geven.

Receptioniste

Over Ellen

Werkt bij Douglas Fysiotherapie sinds 2017 * maakt graag een praatje * was sportmasseuse bij de eredivisie vrouwen van Ado * sport graag

Bij Douglas Fysiotherapie heb ik mijn drive weer gevonden

Hiervoor heb ik jaren in de boekhouding gewerkt. Na faillissement van het bedrijf heb ik eigenlijk nooit meer mijn drive gevonden in het bedrijfsleven. Totdat ik hier terechtkwam. Het is ontzettend leuk om met verschillende collega’s samen te werken. De sfeer is goed en je weet wat je van elkaar kunt verwachten. Als receptioniste ben ik samen met Ruth het gezicht van Douglas Fysiotherapie. Ik vind het belangrijk dat mensen zich hier welkom voelen. Geen dag is hier hetzelfde en dat maakt het juist zo afwisselend en leuk!

Mijn doel? Mensen een vertrouwd en welkom gevoel geven

De interactie met de patiënten geeft mij veel energie. Soms spreek ik patiënten die het spannend vinden om een afspraak te maken voor een bepaalde behandeling. Ik leg dan uit wat ze kunnen verwachten en stel ze op hun gemak. Het geeft me een fijn gevoel dat ze daarna toch de afspraak willen inplannen. Maar ook bijvoorbeeld patiënten die hier voor het eerst komen en in de wachtruimte zitten. Als ik tijd heb dan maak ik een een praatje met ze, zo zijn ze weer wat meer ontspannen. Daar doe je het voor.

Ik ben aanwezig op

Woensdag: 12:30 – 16:30 (Wooncentrum Noorderbrink)
Donderdag: 08:00 – 16:30 (Wooncentrum Noorderbrink)
Vrijdag: 08:00 – 16:30 (Wooncentrum Noorderbrink)

Hoofdlocatie

Klompenmaker 156
2401 PR  Alphen aan den Rijn

0172 42 05 03
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nevenlocatie

Vivaldihof 6
2402 VG Alphen aan den Rijn