Openingstijden:


Maandag         07.45 - 18.30 uur


Dinsdag           07.30 - 21.00 uur


Woensdag       08.00 - 20.00 uur


Donderdag      07.30 - 20.00 uur


Vrijdag             07.45 - 20.00 uur


Zaterdag          07.30 - 17.00 uur


Heeft u vragen? Onze telefoniste staat u graag te woord: Tel.: 0172 42 05 03douglassport

Naast DouglasSport hebben we trainingen voor specifieke problematiek.
Zorgprogramma's voor doelgroepen:

 

fysiotherapie contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met onze telefoniste.

Telefoon 0172 42 05 03

Meer informatie

revalidatie2

 • Operaties 
 • Hart en vaatziekten en Claudicatio Intermittens (etalagebenen)
 • COPD
 • CVA, Parkinson, MS en andere neurlgische aandoeningen

 

Meer informatie

oefeningen2

 

Wilt u zelf oefenen? Kijk hier voor enkele mogelijkheden

Meer Oefeningen

Zorg blijven leveren

Het KNGF heeft naar aanleiding van signalen die we vanuit onze achterban ontvingen, ingebracht dat huisartsen een dringend beroep blijven doen op de inzet van fysiotherapeuten. Ons wordt gevraagd om noodzakelijke fysiotherapeutische zorg te blijven leveren.

Om schouder aan schouder met huisartsen en medici te staan. Als primair aanspreekpunt voor houding- en beweging gerelateerde zorg, zodat huisartsen en ziekenhuizen niet nog meer belast worden. Denk aan bijvoorbeeld valtrauma’s van ouderen, het op de been houden van cruciale beroepsgroepen, fundamentele klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven om ziekenhuizen te ontlasten.

Behandeling tijdens de Coronamaatregelen

Geachte cliënt

Zoals u wellicht heeft vernomen via de media, mogen wij als fysiotherapeuten in verband met het rondwarende Corona-virus, géén klanten meer behandelen in de praktijk! Alleen als uitstel van de behandelingen medisch niet mogelijk is kan hiervan afgeweken worden.

Als u al onder behandeling bent dan kunnen de contacten, indien gewenst en noodzakelijk, onderhouden worden  per mail,  telefoon of middels video-bellen. Dit laatste kan via een mobiele telefoon of een computer met camera. Op deze manier kunnen wij u adviezen  blijven geven, bespreken met u hoe het herstel verloopt,  oefeningen doorspreken  en indien nodig aanpassen of uitbreiden. Daarbij mogelijk gebruikmakend van  filmpjes met oefeningen via het internet. Zo kunnen wij uw herstel blijven sturen en kunt u de dingen doen die uw herstel  bevorderen. 

Voor cliënten die zich (op)nieuw aanmelden geldt in principe hetzelfde. Maar omdat onderzoek en behandelen in de praktijk  niet is toegestaan, wordt de intake telefonisch of online, al dan niet met beeld, bij u afgenomen. De fysiotherapeut screent tijdens dit contact op:

 • Nut behandeling
 • Noodzaak behandeling
 • Risico restschade voor functioneren bij niet behandelen

De fysiotherapeut concludeert na de telefonische intake dat:

 1. Uitstel is niet mogelijk
  Uitstellen van de fysieke behandeling is niet mogelijk in verband met irreversibele achteruitgang van functioneren. Daarmee wordt bedoeld dat bij behandelen zonder contact, het functioneren dusdanig achteruitgaat of het herstel dusdanig wordt belemmerd, dat er onherstelbare schade ontstaat.
 2. Uitstel is mogelijk
  Dit is dus in alle andere gevallen. De opdracht luidt dan: behandel niet fysiek. Een goed alternatief is telefonische of online begeleiding.

Hiermee volgen wij de instructies op van het RIVM en onze beroepsgroep (KNGF). Wij begrijpen dat het voor u heel onplezierige gevolgen kan hebben, dus proberen wij u nog van dienst te zijn op de hierboven beschreven manieren. Telefonisch contact aanvragen kan via de telefoniste/receptioniste. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0172 420 503. Ook kunt u een mail sturen naar info@douglas-fysiotherapie.nl of naar een e-mail adres dat u van uw behandelaar heeft gekregen. Er wordt dan contact met u opgenomen. Voor het video-bellen krijgt u  een link en toegangscode via SMS toegestuurd.

Wij hopen op uw begrip en  proberen zo met zijn allen het gevaarlijke Corona-virus te verslaan, zodat alles snel weer normaal kan worden.

Verder willen we u wijzen op onze Facebook pagina https://nl-nl.facebook.com/DouglasFysiotherapie/ en ons Youtube kanaal https://m.youtube.com/channel/UC4siJvMVxplv08fFU9JuK9A  

Team Douglas Fysiotherapie